13 Haziran 2011 Pazartesi

Analistler konuştu: Altın fiyatları 1 ay içinde artacak


Altın bir kez daha piyasalarda tırmanıyor. En sevdiğimiz kıymetli metal 1.173,40 $ ons başına bu hafta başında idi ve bu hafta ortası ile 1.168,10 $ için kaydırdı yana olmasına rağmen, eğilim insanların hem yeterince para var duygu ekonomi, piyasalar ve yatırım dolar ve ilgili olduklarının açık gözüküyor aslında biraz yatırım yapmak. Kesinlikle "aşk duygusu" dur.
Neden bu şimdi oluyor? Dünyanın para bazı Çünkü kayıp gidiyorsun. Euro Örneğin, ABD doları karşısında en alçak noktası bu hafta düştü. Yunanistan'ın ekonomisi ödemek için onun yeteneğini aşan hükümetin borç ile, kaos teetering olduğunu. Dünya Bankası ve Uluslararası Para Fonu, ancak krizden ülkeyi geri yardımcı olacaktır Akdeniz ulus için bir kredi paketi ile de artırıyor zarar verildi. Yunanistan daha önce ödenen çok daha yüksek bir oranda uzun yıllar için borç olacak.
insanlar ekonomisi hakkında sinir olsun, dünya piyasaları ve kendi mali güvenlik durumu, onlar altın dönüşüyor. Fiyat talep yükseliyor ve arz sıkılaştırır olarak artar. Yeni That's hiçbir şey. Ama ne kadar daha bu gidecek? bazı iyi ve kötü haber bu konuda var.
kim bir Anneler Günü hediyesi, nişan ve düğün seti ya da sahibi olmak için sadece kişisel bir ödül düşünüyorsanız o sizin için satış ve iyi haber de ilgilendi o sizin için kötü haber "1920 Büyük Buhran'dan bu yana en kötü durgunluk atlattı s. Altın muhtemelen çok şu anda daha gitmeyeceğim.
Bu son ekonomik downshift sırasında öğrendiğini ABD ekonomisi iyileşmekte olduğunu çünkü ve her şeye rağmen neden, biz dünyanın en büyük tüketici kalır. Biz gadget'lar ve elektronik her türlü satın alabilirsiniz. Yeni araba gibi. Bizim evler büyük. Hayatımızın büyük. Ve yavaş yavaş daralma olmasına rağmen, bizim borç çok, genellikle büyük.
Öyleyse neden beklenen Flatline? Göz Amerika Birleşik Devletleri olduğunu da Federal RezervBankası. ekonomik iyileşme ABD'de devam hale geldikçe, Fed tüm zamanların en düşük olmuştu faiz oranları, artış bekleniyor. altın dolar altın fiyatı genellikle düşecek, güçlendirir zaman, tarihin şu eğer Fed oranlarını yükseltir zaman, dolar muhtemel bir destek göreceksiniz.
ekonomi için iyi haber. altın perakendeciler için iyi haber. altın alıcılar için iyi haber. Size bir kez daha altın için "sevgi hissediyorum" hazırsınız umuyoruz.

2 yorum:

  1. Bloğunuzda bulunan çalışmalarınızı beğenerek takip ediyoruz, hukuki danışmalık olarak çalışmalarınızda kolaylıklar ve başarılar dileriz.

    YanıtlaSil
  2. Ekonomi Finans Borsa Hisse Senetleri Altın Ve daha Fazlası Bu adreste www.lotpara.com Tartısma ve Sohbet sayfasında İstediğiniz Gibi Piyasa Hakkında Tartışma Yapabileceğiniz Sohbet Edebileceğiniz Ekonomi Haber Bilgi Platformu www.lotpara.com Bu adres sizin için www.lotpara.com

    YanıtlaSil