13 Haziran 2011 Pazartesi

Kuyumcular gibi Fiyatlandırma Altın Zincirler


Altın zincir fiyat türlü altın takı basit uzak tarafından uygulanır. Öğrenmek nasıl zincirleri altın fiyat kuyumcular gibi profesyonel!

şey bakmak için önemli ve en gram ağırlığı olan altın zinciri söz konusu. Bir kez gram ağırlık belirlediyseniz, fiyat karşılaştırmaları için donatılmıştır.
Tabii ki, fiyat her zaman yalnız tek faktör olmadığını unutmayın. sadece satın alın takı saygın mücevher mağazaları ve sahip olun onlar emin güçlü iade politikası , bir ün ve mükemmel müşteri hizmeti .

Fiyatlandırma Temelleri

Bir Let's kullanmak 3mm altın halat zincir modeli için fiyatlandırma. Eğer bir altın halat zincir450,00 $ maliyeti ve ağırlığı 14.0 gram, sen matematik yapabilirsiniz ve zincir olduğunu fark olduğunu gram altın başına 32,14 $ ki ücret olmak sen.

Hızlı Formül: Gram başına = Fiyat Altın tarafından Zinciri / Gram Ağırlık fiyatı.

Eğer 500,00 $ fiyatlı başka 3mm altın halat zincir bulabilirsiniz. Bu zincir 50 $ daha pahalı olduğu görülmektedir. yakından incelenmesi üzerine, zincir 16.5 gram ağırlığındadır.Yukarıdaki basit formül kullanma:
500 $ 16.5 = $ 30,30 gram başına bölünür.
Ikinci zincir aslında altın içerik (30,30 $ 32,14 $ vs altın gram) düşünün daha iyi bir anlaşma.
Bu tabii hipotetik ve fiyatlar saklamak için mağaza önemli ölçüde değişebilir. Biz en online kuyumcular% 30 Altın Takı Elmalar aynı altın zincir için daha fazla bir ortalama ücret bulduk.
Bu birçok başka kuyumcular paylaşmak için korku ne ifşa korkmayan olmasıdır.

gram ağırlık açıklamıyoruz İzle yapmak kuyumcular çıkışı için

"- 23 gram Zinciri 16 arasında ağırlığa" Kuyumcular uzakta kendi zincirlerinin gram ağırlığı ifşa etmez kim gram, kilo gibi liste için geniş bir kullanım olanlar arasında, uzak durun.
parça takı altın maddi veya altın zincir bir gram ağırlığı% 10 varyans yoktur olmamalıdır olmakmaksimum bir fazla. bir altın zincir 10,0 gram ilan Yani, eğer 9 yere tartmak gerekir - 11 gram aralığında (ve liberal ediliyor).
Saygın kuyumcular da zincir reklamı göre belirgin şekilde daha az gram ağırlığı içerdiği ortaya çıkarsa bir altın zincir fiyat ayarlayarak kendi zincirlerinin gram ağırlıkları onur olacaktır.

Kural için bir istisna her zaman vardır

pink-diamond-jewelryBirkaç istisna dışında her zaman vardır. O) ağırlık varsa olan her zaman ifşa edilmelidir ve taş yüzük (her ne sorulur, kuyumcular genellikle gram tanıtımı için ağırlıkların yüzük düğün elmas bantları, alışılmış değil.
gibi öğeleri varlık nedeni Alyans veya elmas yüzük , örneğin, içerik metallerdir değerli değil sadece dayalıdır. Çok daha büyük etkenler tasarım gibi, oyuna gelmek, sevgi ve zaman gibi halkaları oluşturmak için gereken ve değerli taşlar ve elmas halinde işgücü: kalite ve taşların nadir altın gibi bir kaç gram daha çok büyük ağırlığı halkalar sık sık içerir.
güzel takı Bu tür genellikle çok gram (bir kuyumcu hata yalnız gram ağırlığına göre bu tür öğelerin değerlendirilmesi yapılmıştır şahsen zaman. Sadece utanç başını asmak onu alırsa şaşırmayın tarafından değil, tane ile satılıyor Bu noktada ve hızla özür dileriz).

Fiyat Eşleştirme

işinizi fiyat maç veya diğer ilan fiyatları yendi ellerinden geleni yapacaktır istiyorum Jewelers.Tabii ki, serin ve makul tutmak. ve kaliteli bir kuyumcu kimin fiyatlar 5 yıl için güncelleştirilmiş henüz bir çaput görünümlü takı web sitesinde bulunan bir altın zincir fiyat maç bekliyoruz kim bir müşteri hizmetleri telefon # vermezseniz vermeyin. Belirlemek ve daha iyi bir fiyat almak için kuyumcular 'gerçek rakipleri ile karşılaştırın.

Altın Volatilite

gold-volatilitySon olarak, ve altın fiyatları değişken olabilir unutmayın altın fiyatları yükselmeye devam ederse tarihsel altın fiyatları son birkaç yıl içinde belirttiği gibi, bugün 300 dolardan ilan gördüm altın zincir yakında, 350 $ çarpabilir.
Aynı şekilde, altın fiyatı önemli bir düşüş ile, altın zincir fiyatlarının zaman içinde azalma bekleyebilirsiniz.
ve enflasyon gibi diğer faktörler, işletme giderleri arttı unutmayın birçok işletme zorlu ekonomik hayatta kalmak için mücadele artırmak veya altın takı fiyat düşüş belirleyici bir rol oynayabilir.
altın fiyat altın takı fiyat büyük bir belirleyicisidir, ama aynı zamanda sık sık sıkı bir politika bir kılavuz değildir.

1 yorum:

  1. Ekonomi Finans Borsa Hisse Senetleri Altın Ve daha Fazlası Bu adreste www.lotpara.com Tartısma ve Sohbet sayfasında İstediğiniz Gibi Piyasa Hakkında Tartışma Yapabileceğiniz Sohbet Edebileceğiniz Ekonomi Haber Bilgi Platformu www.lotpara.com Bu adres sizin için www.lotpara.com

    YanıtlaSil