13 Haziran 2011 Pazartesi

Gizli Görev: Onun haberi olmadan alyans seçmek

Evlenme teklif edeceksiniz onun haberi olmadan beğeneceği bir alyans seçeceksiniz.  Hayal kırıklığı yaratmamak için nelere dikkat etmelisiniz. Size yardımcı olacak ipuçları.




Erkeklerin kafasındaki en büyük sorulardan biri ancak önermek istiyorum nasıl en çok erkeklerin kafasında büyük soru nasıl aslında yüzüğünü alışveriş alarak ya da çok fazla ipucu bırakarak olmadan mükemmel halka seçmektir anlamaya izin vereceğim.
bir şey daha sürpriz evlenme teklifi daha romantik var mı?Bu, ancak çalışma ve planlama, beyler biraz alır kesinlikle yapılabilir. Birçok gelinler kendi halkaları ortaya çıkarmak ister ve mamülleri kesinlikle, ama o seveceksiniz yüzük almak istiyorum hiçbir şey ganimeti ikiniz mücevher mağazasında zaman not almak gibi bir sürpriz. , Eğer sever bu yapmak istiyorsanız sürpriz o yüzüğü bulmak ve o zaman kurnaz ve yaratıcı az olacak bir sahip olsun.
o anda giyer takı bakarak başlayın. o iddialı ve cesur mu? etnik takılar, parlak renkleri ve parlak gümüş sever mi? Ya da onun tarzı minimalist-belki de temel bir çifti inci küpe ya da basit bir haç kolye? en sevdiği metaller özellikle dikkat edin. o gümüş içine Eğer, beyaz altın ya da platin ayarlanmış bir nişan yüzüğü seçmek isteyeceksiniz. o sarı altın takıyor ise, maç için nişan yüzüğü seçin. Ama her ikisi de ne giyer olur? o sarı altın küpe, bir çift giyiyor's Next zaman, "Ben bu küpe gibi gibi bir şey. Eğer sarı iyi ya da gümüş olanları sever misiniz? Basit, bu gibi meraklı sorular ucu ona kapalı olası değildir.
Siz ne kadar, en iyi kaynakları, annesi, kardeşleri ve arkadaşları olan bütün dünya onu bir gizli tutmak isteyebilirsiniz gibi. Kadınların her hayallerindeki yüzük hakkında diğer konuşun.hayatı size gerçekleştirebilirsiniz en yararlı araştırma bir kadın ile sohbet. Onlar keser ve metaller o sevgi emin olduğunu göstermektedir yapabileceksiniz.
Zor kısmı doğru boyut bulmak olacaktır. Burada annesi ve kız kardeşleri yardımcı olabilir.Değilse, hileci bir çift vardır, ama küçük bir planlama alacağım. Eğer, o yüzük parmağına takar tercihen onu halkalarından birini, bir alabilirsiniz Eğer balmumu konik mum üzerinde kaydırın ve hangi halka sadece uyuyor noktası. Eğer konik hüner koparmak yapamıyorsanız, kendi parmak üzerinden halka kayar ve o şarkıları nerede hatırlayarak deneyebilirsiniz. Eğer tam bir ölçü almak mümkün olmayabilir, ama genel bir fikir verecektir ve bir kuyumcu sonra küçük ayarlamalar yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder