13 Haziran 2011 Pazartesi

Kim demiş erkekler mücevher sevmez diye!

Erkekler takı sevmezler mi? Babalar günü, doğum günü veya yıl dönümünüz için bir hediye arıyorsunuz. Sevdiğinize ömür boyu sizi hatırlatacak değerli bir hediye vermek istiyorsunuz ona verdiğiniz değeri göstermek için. Bunun için elektronik oyuncakları, hiç giyilmeyen kravatları, birkaç ay içinde dar gelecek, eskiyecek kıyafetleri bırakın. Bunların hepsi gelip geçici. Üstelik değerlerini de zamanla yitirecekler. Fakat mücevherler hem bir ömür boyu sizi hatırlatır hem de değerlerini muhafaza ederler. Dahası nesilden nesile aktarılırlar. Kim istemez babasından veya dedesinden kalma bir yüzüğü bir kravat iğnesini şık bir kolye veya bilekliği veya klasik bir saat, altın kaplama bir çakmak veya kalem ömür boyu muhafaza etmeyi...


Eşinize altın alın, mücevher alın. Erkekler de mücevher sever. Değer verildiklerini hissederler. Üstelik yapabileceğiniz en iyi yatırımdır altın ve mücevher. Aldığınız herşey eskiyip değerini kaybederken mücevherler hep değer kazanır. Hem göz doldurur hem de yürek. Bir ömür boyu hediyenizle hatırlanırsınız, hatta nesiller ötesi hatırlanırsınız. 


Babalar Günü, biz erkekler aşk birkaç altın öğeleri vurgulayarak konum. Eril ve engebeli, bu parçaları outdoorsman olarak işadamı için shine-olarak mükemmel sadece doğru miktarda vardır.
bizim takı satış çoğunluğu alıcı gibi özel bir kadın olduğunu inkar edemez, biz erkeklerin de zaman zaman küçük bir altın cila sevdiğini tecrübelerimizden biliyoruz.
erkek platin ve titanyum gibi her türlü ağır metaller aşk olsa da, geleneksel sarı altın ve tartışmasız bir favorim her yaştan erkek-by için stand.
Erkekler 14K Altın Haç Kolye erkek imza kalemi için bizim. 14K sarı altın Crafted, sağlam kolye bu aynı derecede sağlam bir inanç adamı kutluyor. 1 ¼ Daimi''yüksek, her iki tarafta özel mesaj ile kazınmış olabilir kolye.
Eşit, basit, sağlam ve zarif bir 14K Altın Açısal Bağlantı Bilezik (yukarıda gösterildiği gibi). Bilezik ve 8 inç uzunluğunda tedbirler her parça ayrı ayrı elle hazırlanmış. O kadar özel ve eşsiz bir o kadar's.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder